Exterior 01.png

O NAS

O nas

 

GA Modular gradnja

Razvoj in gradnja modularnih hiš

Primarna dejavnost našega krovnega podjetja GA Mobil je proizvodnja luskuznih nadstandardnih mobilnih hiš za širša evropska tržišča, strukturo katerih smo z optimizacijo stenskega elementa želeli kar se da približati montažni, energetsko učinkovitI gradnji. Pri mobilnih hišah že v osnovnem paketu tako dosegamo nadstandardni nivo kvalitete toplotne in zvočne izolativnosti, kar pa smo pri razvoju modularnih montažnih hiš še dodatno optimizirali.

Faktor mobilnosti bivalnih objektov omogoča prilagodljivost in sledi trendom konstantnege hitrega razvoja svetovne družbe. Klasična gradnja te lastnosti ne dosega, saj je ta trajna in ne prilagodljiva na velike spremembe. Z vizijo po modernizaciji in implementaciji faktorja mobilnosti, smo osnovali novo blagovno znamko, ki se ukvarja izključno z razvojem moderne modularne bivanske gradnje. Naš glavni cilj je gradnja visoko kvalitetnih, cenovno ugodnih in trajnih stanovanjskih produtkov s poudarkom na njihovi modularnosti.

 

Ekipa mladih ustvarjalcem pod budim očesom izkušenega vodje iz področja lesne industrije in gradnje, v osrčju primorkse tako oblikuje moderne in stilsko dovršene produkte, ki so v skladu s potrebami trenutne družbe posamezniku prilagodjivi, hitro dobavljivi, ter posledično hitro vseljivi.

IMG_1745.jpg
GA MOBIL

01

GA MOBIL

Luksuzne mobilne hiše

Visokokakovostne mobilne hišice, zasnovane na štirih generacijah izkušenj v gradbeništvu in proizvodnji lesa. Vse to znanje v kombinaciji z gradbenimi standardi 21. stoletja in pametnimi sistemi predstavlja začetek naše vizije prihodnjih rešitev za počitnice.