Exterior 2-min.png

2             SPALNICI

bed icon web.png

1              KOPALNICA

bathroom icon webž.png
floor-plan.png

80 KVADRATNIH METROV

INFORMACIJE O HIŠI

ALPINE LINE

PODROBNOSTI O HIŠI

od 82.000,00€

Opremljena na ključ

ALPINE MODEL

Modularna hiša Alpine line je produkti ki si ga delita tako znamka GA Mobil kot GA Modular, saj je ti. Hibrid med modularno in mobilno gradnjo. V svoji inovativno zasnovani notranjosti, se strankam odpira precizno izdelan in dizajnersko dovršen bivalni prostor, ki je v sredini z galerijo odprto povezan z zgornjo etažo. Takšna prostorska rešitev ponuja funkcionalnost ter luksuz v smislu dojemanja notranjega bivalnega prostora in posledično pozitivno bivalno izkušnjo.

Alpine line je za počitniško bivanje naravnan izdelek modularne linije, ki združuje tehnologijo gradnje mobilnih hišic skupaj s klasično modularno gradnjo hiš, kar nam zagotavlja edinstveno možnost hitrejše končne sestave, skupaj z enostavnejšim prevozom in posledično projektno logistiko. Združevanje teh procesov se pri končnem produktu izkazuje kot optimiziran zimski življenjski prostor, ki ponujajo udobno bivalno izkušnjo tudi na, za zimo pretežno uporabnem notranjem prostoru.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Pritličje

40,00 m2

ALPINE_LINE_Pritličje_Tloris oštevilčen

Prostori

01            VHOD / STOPNIŠČE                                                          8,5 m2

02            JEDILNICA  / KUHINJA                                                     8,0 m2

03            KOPALNICA                                                                        6,0 m2

04            DNEVNA SOBA                                                               10,0 m2                                                            

05            PROSTOR ZA SMUČI                                                         2,0 m2

                                                                  

1. nadstropje

20,00 m2

Alpine številke - drugo nadstropje.png

Prostori

01            SPALNICA 1                                                                         8,0 m2

02            SPALNICA 2                                                                         8,5 m2

                                                            

05            STOPNIŠČE                                                                        3,0 m2

Alpine line modular

PRENOS PREDSTAVITVENE DOKUMENTACIJE

Alpine line - Brošura mockup.png

Thanks for submitting!

press to zoom

press to zoom
1/1

Dnevni bivalni prostori alpske hiše so razdeljeni na glavni del s kuhinjo in jedilnico, ki sta neposredno povezani z odprto in razkošno opremljeno dnevno sobo s kaminom. Nad kuhinjsko jedilnim delom se razprostira odprtina med etažama, ki v slogu galerije povezuje nadstropji, ob enem pa dodaja občutek odprtosti prostora. Poleg navedenih dnevnih prostorov pa se v pritličju nahaja še prostorna kopalnica z dodanim večnamenskim prostorom (savna, kolesarnica, sušilnica smuči...)

dnevni prostori

press to zoom

press to zoom
1/1

Kuhinja, ki se nahaja v srednjem delu hiše, zaradi odprtosti stropa v drugo etažo, povezuje in odpira prostor, ter posledično posreže z unikatno zimsko bivalno izkušnjo. Kuhinjski del je postavljen ob bok hiše, kjer se na zunanji steni nahaja dodatno okno, ki v prostor spušča v zimiskih dneh prepotrebno sončno svetlobo, istočasno pa nudi pogled v zimsko idilo. Kuhinja je polno opremljena tako s pohištvom kot tudi kuhinjskimi aparati.

kuhinja

press to zoom

press to zoom
1/1

Pozimi je kopalnica prostor, ki mora biti topel in udoben, da lahko hiša uporabniku nudi kakovostno, ponavadi predvsem počitniško bivalno izkušnjo. Po aktivnem preživljanju dneva na smučišču ali v okoliški idilično zasneženi naravi, je to prostor kamor se za trenutek dneva namenimo po sprostitev in čas zase.

Pri oblikovanju in izdelavi tega pomembnega dela zimske hiše, smo poleg trendovskega dizajna in pametne prostorske rešitve, uporabili tudi inovativne ter visokokvalitetne evropske materiale, ki nam omogočajo optimizacijo teže samega polizdelka, kot tudi visoko zaščito strukturnih elementov pred vlago.

spalnice

press to zoom

press to zoom
1/1

Spalnica je kraj, kjer ob pravilni zasnovi razkošje in prijeten dejavnik naše alpske modularne hiše zares zaživi. Za optimizacijo notranjega bivalnega prostora in ustvarjanje več notranjih površin, smo zasnovali mansardne ti. »loft« spalnice, kjer sta dve zakonski postelji velikosti »queen« postavljeni tako rekoč na ploščadi nad kuhinjo in kopalnico. Ta dva dela mansarde sta, kjer se prostor odpira v medetažno galerijo zaprta s steklenimi ograjami in dostopna z lastnimi stopnišči. Posetelji sta bočno obrnjeni proti velikim panoramskih oknom, kjer se pogled odpira na idilično gorsko pokrajno alpskega sveta.

spalnice

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Kljub dejstvu da je alpska modularna hiša, bivalna nastanitev, ki je zaradi zimskih temperatur primarno namenjena počitniškemu bivanju v notranjih prostorih, nismo pozabili na prostorno in luksuzno opremljeno zunanjo teraso. Na ta, podaljšek notranjega dizajna in razkošnosti zimskega bivanja, smo premišljeno vmesili prostor za druženje, ki se razprostira okrog modernega kamina na bioetanol, ter obvezno opremo vsake alpske luksuzne nastanitve, zunanji jakuzzi.

Kar se pa same hiše tiče je ta skupaj z glavnim zidnim elementom zgrajena tako, da vzdrži grobo zimsko vreme z nizkimi temperaturami in ne le zagotavlja prijetno bivalno mikroklimo, temveč tudi podaljšuje življenjsko dobo izdelka.

zunanjost

pritličje VS nadstropje

notranji top pogled