blueprint 5.png

povpraševanjE - "z nule"

Povpraševanje

zahvaljujemo se vam za zaupanje v naše produkte

V svojem naboru trenutno ponujamo 3 različne načine gradnje modularne hiše in sicer, opcijo izbire hiše iz nabora že pripravljenih modelov, ki je tudi najcenejša in najhitrejša, ob enem pa ne dopušča popravkov. Druga opcija je sestava končnega tlorisa iz v naprej pripravljenih modulov, kjer lahko končno razporeditev že skoraj natančno prilagodimo vašim željam. Tretja opcija pe je tako imenovana opcija "z nule" kjer za hišo izdelamo tloris popolnoma prilagojen vašim željam in idejam in sicer v obsegu ki nam ga dopušča modularni način gradnje. VSE opcije ZAJEMAJO tudi vso potrebno projekno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Vse cene so v EUR in so informativne. Informativen izračun cen predstavljenega modela upošteva 9,5% DDV, informativno višino subvencije EKO sklada in popust.

Višina subvencije pridobljene iz strani Eko sklada je informativna, natančen znesek bo določen na podlagi razpisa Eko sklada.

 

Vse predstavljene cene so informativnega značaja, slikovni material, katerega zajemajo tudi 3D računalniške vizualizacije je simboličen. Podjetje GA Modular (Gradus - Ars d.o.o.) si pridržuje si pravico do sprememb in tehničnih popravkov. Cene veljajo za enote, ki so prodane na območju  Republike Slovenije.

POŠLJIte POVPRAŠEVANJE za modularno hišo
arrow&v

Kakšen je vaš cenovni okrvir za novo hišo?

Koliko oseb bo prebivalo v vaši novi hiši?

Katera opcija vas zanima?

arrow&v

Za katero gradbeno fazo se zanimate?

arrow&v

Se zanimate za model z vhodnim elementom?

Že imate parcelo?

arrow&v

Kako hitro se želite vseliti v vašo novo hišo?

arrow&v

Hvala za poslano!