Render Front-min.png

povpraševanje

Povpraševanje

zahvaljujemo se vam za zaupanje v naše produkte

V svojem naboru trenutno ponujamo 3 različne rešitve, na osnovi katerih snujemo projekte prilagojene posameznim strankam. Prvi in naš paradni »model« je dvoetažna modularna hiša NY200, ki predstavlja tako tehnološko, kot tudi dizajnersko smer naše vizije modularnega bivanja. Poleg te krovne zasnove pa ponujamo še za dopustniško bivanje naravnan model Alpine line, ter enoetažno bivalno hišo MINI HOME Q80, ki je trenutno še v razvoju.

Vse cene so v EUR in so informativne. Informativen izračun cen predstavljenega modela upošteva 9,5% DDV, informativno višino subvencije EKO sklada in popust.

Višina subvencije pridobljene iz strani Eko sklada je informativna, natančen znesek bo določen na podlagi razpisa Eko sklada.

 

Vse predstavljene cene so informativnega značaja, slikovni material, katerega zajemajo tudi 3D računalniške vizualizacije je simboličen. Podjetje GA Modular (Gradus - Ars d.o.o.) si pridržuje si pravico do sprememb in tehničnih popravkov. Cene veljajo za enote, ki so prodane na območju  Republike Slovenije.

POŠLJIte POVPRAŠEVANJE za modularno hišo MINI HOME
arrow&v

Kakšen je vaš cenovni okrvir za novo hišo?

Koliko oseb bo prebivalo v vaši novi hiši?

Kateri model vas zanima?

arrow&v

Za katero gradbeno fazo se zanimate?

arrow&v

Se zanimate za model z vhodnim elementom?

Že imate parcelo?

arrow&v

Kako hitro se želite vseliti v vašo novo hišo?

arrow&v

Hvala za poslano!